У вас є прилад Home Connect або ви плануєте його придбати? Дізнайтеся більше, про можливості Home Conect, перейшовши за посиланням.
ПерейтиСвіжа. Натуральна. Справжня. Ось, якою має бути їжа. Не дивлячись на те, що все більше і більше продуктів зазнають термічної обробки на шляху до нашого столу. Визначення «оброблена їжа» можна застосувати до будь-яких продуктів, що зазнавали хімічного або фізичного впливу з додаванням цукру, солі, жиру чи спецій. Згідно з баченням Мелані Ворнер, авторки книги «Ланчбокс Пандори» (2013), оброблена їжа складає понад 70% денного раціону в США. Це свідчить про те, що, насправді, ви їсте більше обробленої їжі, ніж думаєте. Не дивлячись на те, що не усі харчові домішки мають негативний ефект на наш організм, дослідження з назвою «Вказівки щодо правильного харчування», проведене в 2013 році Міністерством охорони здоров’я та у справах старіння Австралії, показали, що переважна їх частина призводить до таких проблем зі здоров’ям, як підвищений артеріальний тиск, ожиріння та алергічні реакції.
Як захистити своє тіло від шкідливих харчових добавок? Правильно – залишати продукти чистими. Це і є основний принцип філософії «чистого харчування». Це свідоме рішення видалити з раціону запаковану або оброблену їжу і, замість неї, обрати продукти у їх первинному вигляді. Сюди ж належить придбання органічних і сезонних харчових продуктів та здійснення мінімальної обробки перед подачею на стіл для збереження харчової цінності. Але як приготувати продукти без втрат цінних вітамінів та мінералів і без використання додаткових, непотрібних домішок, як, наприклад, жир або сіль?
Учені Чжецзянського університету дослідили* (2009) різні способи приготування броколі, а саме: варіння, приготування у мікрохвильовій печі і на парі, смаження і тушкування на сковорідці з додаванням води. Спосіб приготування на парі виявився найефективнішим з точки зору збереження поживних речовин і мінералів. Окрім того, за допомогою делікатного приготування на парі у пароварці Bosch Series 8 необхідність додавання жиру і солі зникає автоматично. Хрумкі та смачні овочі. Ніжна, соковита птиця і риба. Приготування на парі – здорове рішення у боротьбі за корисне і смачне харчування.
* тестування проведено за допомогою компактної пароварки ідентичної пароварці Bosch CDG634BB1, режим «Приготування на парі 100%», протягом 7 хвилин; приготування паприки, порізаної скибочками 0.3смх 0.7смx3.5 см. Сертифікат Університету Сарагоси, на чолі з комісією БСХ Хаусґерете ГмбХ, грудень 2016