Перейти до основного вмісту
Побутова Техніка Bosch
  • Прилади
  • Сервіс
  • MyBosch

Вбудовувані холодильники Bosch з нижньою морозильною камерою

Вбудовані холодильники BOSCH із морозильною камерою загальним корисним об'ємом 265 – 276 л у класах енергоефективності від A+ до А++. Залежно від моделі: механічне або електронне регулювання температури, датчики FreshSense для контролю та підтримання сталої температури, функції швидкого охолодження і заморожування SuperСooling і SuperFreezing, зона VitaFresh plus із можливістю регулювання вологості для довшого збереження свіжості фруктів і овочів, контейнер BigBox у морозилці для великих продуктів, технологія LowFrost для зменшення необхідності розморожування. На сторінці кожного приладу наведено докладний опис характеристик та можна завантажити інструкції від виробника.
Категорії
Холодильники Bosch з нижньою морозильною камерою

Холодильники Bosch з нижньою морозильною камерою

Відповідні товари (2)

Серія 2 Вбудовуваний холодильник з нижньою морозильною камерою 177.2 x 54.1 cm Ковзний шарнір

KIV87NS306

Серія 2 Вбудовуваний холодильник з нижньою морозильною камерою 177.2 x 54.1 cm Ковзний шарнір
36 699,00 ₴
З податком
Основні переваги
21090112_Bosch_PRF_Fridge-bottom-freezer_size_2400x1352
Обирайте розмір відповідно до того, як ви робите покупки.
Ми не всі купуємо, зберігаємо або їмо однакові продукти, тож навіщо нам однакова морозильна камера в холодильнику? З комбінованим приладом Bosch ви можете вибрати, чи бажаєте виділити 60% або 70% корисного об'єму холодильника. В результаті на морозильну камеру припадатиме 40% або 30% обраної вами моделі. Звісно, такі функції, як вбудовані полиці для пляшок, повністю висувні ящики та дверні лотки для високих пляшок допоможуть вам максимально ефективно використати наявний простір. Наш Big Box навіть забезпечує ідеальне відділення для великогабаритних заморожених продуктів.
21090111_Bosch_PRF_Built-in-fridge-freezer_Energy_2400x1352
Зменшіть споживання електроенергії.
Коли ви голодні, ви думаєте про холодильник, але чи замислювалися ви про те, наскільки голодний цей побутовий прилад? Оскільки він працює 24/7, він споживає багато енергії. Щоб зберегти грощі та довкілля, варто обирати найкращий клас енергоефективності. Ще один спосіб заощадити енергію і рахунки за електроенергію - це морозильна камера з функцією No Frost. Ця функція від Bosch видаляє вологу з повітря в морозильній камері, тому лід не утворюється. У результаті вам більше ніколи не доведеться розморожувати продукти, а ефективність вашого приладу не постраждає.
21090115_Bosch_PRF_Fridge-bottom-freezer_vitafresh_2400x1352
Настав час зменшити харчові відходи.
Ми в Bosch вважаємо, що настав час по-новому поглянути на те, як зберегти продукти у вашому холодильнику в найкращому вигляді протягом тривалого часу. Викидати зіпсовані продукти - це виснаження ресурсів і вашого бюджету. Саме тому ми створили низку функцій для подовження терміну придатності свіжих продуктів порівняно зі звичайними приладами. VitaFresh підтримуює ідеальні прохолодні та вологі умови для збереження смаку різних продуктів та необхідних поживних речовин. Fresh Sense виявляє зміни в навколишньому середовищі вашого приладу та реагує на них, запобігаючи будь-яким коливанням температури всередині холодильника. Super Cooling тимчасово знижує температуру перед тим, як ви йдете за покупками, щоб холодильник був готовий охолодити ваші покупки, коли ви повернетеся додому. Super Freezing Super Freezing швидше заморожує нові продукти в морозильній камері та запобігає їх розморожуванню.
21090175_Bosch_PRF_Fridge-bottom-freezer_buyingguide_2400x1352
Як вибрати холодильник?
Наш асистент з вибору допоможе вам розібратися в усіх тонкощах морозильних камер, щоб ви могли бути впевнені, що все врахували перед тим, як прийняти рішення.
21090114_Bosch_PRF_Fridgefreezer_Productfinder_VP3_3200x1000
Нехай ваш ідеальний холодильник знайде вас.
Замість того щоб перебирати товари в пошуках підходящого, наш асистент з вибору холодильників і морозильних камер дасть вам змогу визначити свої пріоритети, а потім представить вам найкращі варіанти.