Хрустка зовні, м'яка всередині: Ідеальний італійський хліб
Ідеальний італійський хліб для ваших гостей: тільки з духовки, смакує як короткочасна подорож до Італії. Не важливо, чи подаєте ви хліб в якості закуски, до салату або як часничний хліб - одразу з'явиться атмосфера Італії. Для ідеально хрусткої скоринки та м'якої серединки, яку ви не зможете забути, додайте трохи пару. Забудьте про те, що потрібно ставити ємкість з водою в духову шафу, просто увімкніть наш особливий інгредієнт: функція додаткового пару в духових шафах Bosch 6 серії.

Інгредієнти I На 4 порції
250 г універсального борошна
250 г манка (можна замінити борошном)
1 ст.л. цукру чи меду
1 - 1 1/2 упаковки сухих дріжджей або 15 г свіжих дріжджей
300 мл теплої води
1 ст.л. солі (морської солі)
Приготування
1.
Насипте трохи борошна та манки. Розчиніть дріжджі в теплій воді. Як тільки попередні етапи готові, змішайте всі інгредієнти та замішуйте щонайменше 5 хвилин, поки не отримаєте пухке тісто.
2 .
Сформуйте тісто в круг, посипте мукою та зробіть ножем надрізи. Поставте тісто в тепле місце поки воно не збільшиться вдвічі. Випустіть повітря з тіста, знову сформуйте круг, зробіть надрізи ножем та знову дайте збільшитись вдвічі.
3.
Потім посипте тісто борошном та випікайте при 220 C протягом 15 хвилин з функцією додаткового пару на другому рівні, потім випікайте при 180 C ще 30-35 хвилин без додаткового пару.
Необхідні налаштування
3D hotair
15 хвилин з функцією додаткового пару, рівень 2, при 220 C
30-35 хвилин без додаткового пару при 180 C

Порада
Професіональні шеф-кухарі надрізають тісто чистим лезом або ножем. Результат: скоринка не тріскається при випіканні.

Ще кращий результат для кожного рецепта.
Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.