Будь ласка, візьміть участь у нашому опитуванні.

Ваша думка та зворотний зв'язок допоможуть нам зробити наші прилади ще кращими.

До опитування
Опитування
Skip to content
Винайдено для життя
Вхід у систему / Реєстрація

Зелені фетучіні з рагу "Особуко".

Зелені фетучіні з рагу "Особуко".
Гортати вниз

Інгредієнти для 4 порцій
2 морквини
1 цибулина
4 зубчики часника
1 гілочка розмарину
1/2 пучка чебрецю
1 кг томатів
4 ст.л. оливкової олії
850 г телятини
Сіль, перець
200 мл червоного вина
200 мл бульйону з телятини
2 ст.л. холодного вершкового масла
Гремолата
1 апельсин
2 зубчики часника
1 пучок петрушки
3 ст.л. оливкової олії
2 ст.л. панірувальних сухарів

Підготовка
Час підготовки: 30 хв
Час приготування: 90 хв

Спосіб приготування

1.Почистіть моркву, цибулю і часник, дрібно нашинкуйте.

2. Обірвіть листочки чебрецю з гілочки і подрібніть разом із розмарином.

3. Помийте і поріжте томати, вирізаючи корінчики.

4. Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії у важкій сковорідці, додайте сіль, перець і обсмажте телятину на сильному вогні.

5. Дістаньте м'ясо зі сковорідки, натомість додайте туди моркву, цибулю і часник, підрум'яньте 3-4 хвилини - за потреби додайте оливкової олії.

6. Покладіть зверху телятину, деглясуйте з червоним вином (половина кількості), дайте йому повністю випаруватися і повторіть процес з іншою половиною.

7. Додайте нашинковані томати і бульйон з телятини. Тушкуйте телятину на малому вогні під кришкою біля 80 хв.

8. Натріть шкірку апельсина для гремолати, обірвіть листя петрушки і подрібніть разом з часником.

9. Розігрійте олію у невеликій каструлі, обсмажте панірувальні сухарі, змішайте з іншими інгредієнтами, приправте сіллю і перцем.

10. Дістаньте з соусу повністю приготовані шматки телятини, видаліть кістки, розірвіть на невеликі шматочки і знову покладіть у соус. Залежнос від ваших уподобань, кістковий мозок можна видалити з кісток і додати в соус.

11. Додайте масло, приправте і підтримуйте страву теплою.

12. Закип'ятіть підсолену воду у великій каструлі, приготуйте пасту al dente відповідно до вказівок на упаковці, відкиньте на дуршлаг, не промиваючи холодною водою, перемішайте із соусом.

13. Подавайте до столу з гремолатою.

Зелені фетучіні з рагу "Особуко".
MyBosch

Зареєструйтеся безкоштовно та насолоджуйтесь перевагами!

Інформаційна підтримка

Зверніться до нас у зручний Вам спосіб.

Телефонуйте протягом дня з 9:00 по 18:00, окрім суботи, неділі та державних свят.Наша робота залежить від наявності електропостачання, доступу до інтернету та поточної ситуації щодо повітряних тривог в нашому регіоні (для звернень споживачів). 0 800 300 152

Інформаційні питання можна задавати за електронною адресою (для звернень споживачів) : infoline-ua@bshg.com

Відкрийте для себе Bosch

Відкрийте для себе якісні, досконалі та надійні прилади

Знайти магазин

Знайти магазин або сервісний центр неподалік