Бездоганні результати від самого початку: використовуйте всі переваги Вашої духової шафи.
Життя смакує з Вашою новою духовою шафою Bosch. Ви та Ваше повсякденне життя - ось наш основний критерій та мірило для розробки нових духових шаф. Щоб від самого початку досягати бездоганних результатів, варто пам'ятати кілька порад щодо духової шафи.

Перед першим використанням.
Незалежно від моделі і типу духової шафи, слід очистити камеру і аксесуари перед тим, як готувати вперше. Перед тим як розігріти духовку, протріть гладенькі поверхні камери м'якою вологою тканиною. Ретельно помийте аксесуари в мильній воді серветкою для посуду або м'якою щіткою. Для видалення запаху нового приладу, розігрійте порожню духовку із закритими дверцятами. Будь ласка, зверніться до посібника користувача для отримання детальних інструкцій.

Очищення та догляд за Вашою духовою шафою.
За доброго догляду і очищення, Ваша духовка збереже свій вигляд і лишатиметься повністю функціональною довгий час. От чому критично важливо регулярно її мити і доглядати за поверхнями. Перегляньте поради щодо очищення і догляду у Вашому посібнику користувача і застосовуйте лише рекомендовані миючі засоби та інструменти. Незалежно від типу Вашої духової шафи, намагайтеся тримати її в чистоті і негайно видаляти бруд, щоб він не відкладався.
Після кожного використання очищуйте камеру духовки, щоб запобігти запеченню бруду. Не використовуйте грубі миючі засоби. Крім того, якщо Ваша духовка має функцію EcoClean, не застосовуйте жорсткі губки. Завжди якомога швидше видаляйте плями від накипу, жиру, крохмалю та альбуміну (яєчного білка). Також подумайте про використання відповідного посуду для смаження в духовій шафі.

Поради щодо випікання у Вашій новій духовій шафі.
Перед випіканням перегляньте температурні налаштування і характеристики для випікання залежно від модельного типу Вашого приладу. На додачу до конкретних інструкцій для Вашої моделі, пам'ятайте наступні поради для отримання бездоганних результатів випікання: завжди попередньо розігрівайте духовку, поки готуєте інгредієнти для страви; не виставляйте надто високу температуру задля скорочення часу розігрівання. Щойно Ваша духовка розігріється, якомога швидше помістіть у неї страву, щоб мінімізувати втрату тепла і зменшення температури шафи. Спостерігайте за стравою крізь віконце, щоб запобігти втраті тепла і електроенергії від частого відкривання дверцят. Також використовуйте таймер для контролю тривалості приготування. Якщо Вам потрібно відкрити дверцята, відкривайте їх якомога коротше, щоб не допустити падіння температури.

Поради щодо смаження у Вашій новій духовій шафі
Пам'ятайте, що, на додачу до терміну приготування і температурних налаштувань для Вашої страви, результат залежить від якості продуктів, а також розміру і типу посуду. Для отримання оптимальних результатів, використовуйте продукти в хорошому стані, а м'ясо - лише охолоджене. Заморожені продукти готуйте одразу після того, як вийняли їх з морозилки. Ми також рекомендуємо використовувати темний металевий посуд для випікання, адже темний посуд краще вбирає тепло і більше його буде відходити від поверхні. Рекомендуємо також використовувати лише оригінальні аксесуари, створені для Вашої нової духової шафи. Вони спеціально призначені для камери і режимів Вашої духовки.