Винайдено для життя

Пюре з курки та кукурудзи
Рецепт
Складність: середня
Порції: 3
Час підготування: 10 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Інгредієнти
1 куряча грудка 200 г консервованої кукурудзи 400 мл* курячого бульйону (без додавання солі) |
Спосіб приготування
1. Очистіть грудку від шкіри та кісток, а також позбудьтесь жиру.
2. Ріжемо куряче філе невеликими шматочками.
3. Додайте курячі шматочки та кукурудзу в бульйон.
4. Доведіть до кипіння.
5. Знімаємо пінку з бульйону.
6. Зменшити вогонь та продовжуємо варити протягом 20 хвилин.
7. Блендером на високій швидкості довести суп до консистенції супу пюре.
8. Подавати холодним.