Пюре з курки та кукурудзи

Рецепт

Складність: середня

Порції: 3

Час підготування: 10 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Інгредієнти

1 куряча грудка
200 г консервованої кукурудзи
400 мл* курячого бульйону (без додавання солі)

Спосіб приготування

1. Очистіть грудку від шкіри та кісток, а також позбудьтесь жиру.

2. Ріжемо куряче філе невеликими шматочками.

3. Додайте курячі шматочки та кукурудзу в бульйон.

4. Доведіть до кипіння.

5. Знімаємо пінку з бульйону.

6. Зменшити вогонь та продовжуємо варити протягом 20 хвилин.

7. Блендером на високій швидкості довести суп до консистенції супу пюре.

8. Подавати холодним.