Смачна риба: Насолоджуйтесь фореллю з травами, приготованою на деко
Для відчуття симфонії чарівних смаків, спробуйте цю рибу з різними травами. Насолоджуйтесь особливим інгредієнтом: термощуп PerfectRoast. Завдяки йому м'ясо, риба чи птиця набувають надзвичайно ніжного, соковитого смаку, саме те, що вам подобається, оскільки три сенсори постійно слідкують за температурою всередині страви. Смачного!

Інгредієнти I На 4 порції
Універсальне деко
Риба:
50 г свіжого розмарину
50 г лимонного тмину
50 г свіжого полину
50 г свіжого орегано
5 ст.л. оливкової олії
Сіль-чилі
1 ст.л. лимонного перцю
3-4 ст.л. суміші перцю горошком
4 свіжих форелі, приблизно 300 г кожна
1 органічний лимон
Морська сіль
4 пагони кучерявої петрушки
1 ч. л. какао-порошку
30 г масла
Приготування
1.
Підготуйте трави, промийте та просушіть. Наріжте їх дрібно та відкладіть в сторону.
2 .
Налийте на пательню оливкову олію, щоб покрити все дно. Додайте сіль-чилі, лимонний перець та суміш перців. Зверху посипте травами.
3.
Промийте форель холодною водою, просушіть її кухонним рушником. Помийте лимон гарячою водою, просушіть його, почистіть та видавіть сік. Збризніть форель лимонним соком, посипте морською сіллю ззовні та всередині. Всередину покладіть пагін петрушки та додайте цедру лимона.
4.
Покладіть форель в універсальне деко. Зверху посипте нарізаними травами, посипте какао-порошком, додайте шматочки вершкового масла. Готуйте за рецептом.
Необхідні налаштування
З термощупом
4D hotair
190 °C
Температура всередині 70 C

Порада
Цедра лимону надасть рибі свіжого смаку, без гіркоти.

Ще кращий результат для кожного рецепта.
Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.