Хліб з кавою: Хрустка полента з кавовим маслом

Звучить дивно, але смакує надзвичайно. Пригостіть гостей, родину і здивуйте себе смачною полентою з кавовим маслом. Однак, кавове масло - не єдина родзинка. Для більш хрумкого результату випікайте хліб з додатковою вологістю. Але скільки та коли? Не переймайтесь з нашим особливим інгредієнтом: Функція додаткового пару в духових шафах Bosch 8 серії додає точну кількість пару в певний час, а результат стає ще кращим.

Відкрийте для себе духові шафи Bosch

Інгредієнти для приготування за рецептом поленти від Bosch з духовими шафами 6 та 8 серії.

Інгредієнти | На 1 хлібину, приблизно 20 шматків

Деко
Суміш:
310 г пшеничного борошна, тип 550
70 г житнього борошна, тип 1150
70 г поленти
21/2 ч.л. сухої закваски, приблизно 10 г 1 ч.л. сухих дріжджей
1 ч.л. цукру
Приблизно 270 мл води
1 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. соку лимона
Приблизно 11/2 ч.л. солі

Кавове масло:
100 г вершкового масла, м'якого
3 ст.л. еспресо, міцного, охолодженого
Кілька крапель вурстерського соусу
Кілька крапель Табаско
1 дрібка меленого кардамону
1 дрібка мускатного горіха, свіжомеленого
1 дрібка кориці
Перець, свіжомелений, сіль з травами

Додатково:
Жиростійкий папір

Приготування

1.
Для приготування борошна додайте всі інгредієнти до миски та замісіть до тугої м'якої текстури. Сформуйте прямокутник розміром 20х30 см, покладіть в ємкість, завчасно змазану олією, та накрийте харчовою плівкою. Залиште тісто в холодильнику на 12 годин. Потім дайте йому піднятись в теплому місці допоки воно не збільшиться вдвічі.

2 .
Розкачайте тісто на робочій поверхні, присипаній борошном, тричі. Покладіть на деко, вкрите жиростійким папером та випікайте згідно з інструкціями. Дайте спеченому хлібу охолонути.

3.
Для приготування кавового масла, замішуйте масло до світлої та пухкої текстури. Змішайте всі інгредієнти, додайте перець та сіль з травами.

Необхідні налаштування

4D hotair
220 °C
Функція додаткового пару, налаштування 03
Час випікання: 20-25 хвилин

Ідеальний результат за рецептом поленти з духовими шафами Bosch 6 та 8 серії з функцією "Підіймання тіста".

Порада

Також ви можете дати тісту піднятись в духовій шафі. Для цього оберіть тип нагрівання "Підіймання тіста" і встановіть температуру 40 C.

Якщо тісто трошки зкрутити, скоринка чудово відкриється під час випікання.

Духові шафи Bosch 6 та 8 серії для неперевершених результатів випічки та приготування.

Ще кращий результат для кожного рецепта.

Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.

Відкрийте для себе духові шафи Bosch

Інформаційна підтримка

Зверніться до нас у зручний Вам спосіб.

Телефонуйте протягом дня з 9:00 по 18:00, окрім суботи, неділі та державних свят.Наша робота залежить від наявності електропостачання, доступу до інтернету та поточної ситуації щодо повітряних тривог в нашому регіоні (для звернень споживачів). 0 800 300 152, 0 800 400 152

Інформаційні питання можна задавати за електронною адресою (для звернень споживачів) : infoline-ua@bshg.com

Відкрийте для себе Bosch

Відкрийте для себе якісні, досконалі та надійні прилади

Знайти магазин

Знайти магазин або сервісний центр неподалік

MyBosch

Зареєструйтеся безкоштовно та насолоджуйтесь перевагами!