Просто найкращий: Стейк рібай
Ще ніколи не було настільки просто приготувати м'ясо ідеально: Не важливо, чи ви надаєте перевагу просмаженню rare, medium чи well done, тепер ідеально просмажений стейк гарантовано. Оскільки все залежить від температури всередині м'яса, сенсор - напряму підключений до духової шафи - подає звуковий сигнал та вимикається як тільки досягнуто необхідної температури. Тепер можна розслабитись та насолоджуватись особливим інгредієнтом, термощупом в духових шафах 6 серії.

Інгредієнти I На 4 порції
Універсальне деко
Маринад:
60 мл води
25 мл темного соєвого соусу
1 ст.л. води
75 мл віскі
2 ст.л. вустерського соусу
2 ч.л. соку лимона
1 ст. л. коричневого цукру
М’ясо:
2 стейка рібай, 500 г кожен
2 ст.л. топленого вершкового масла
Спеції:
Сіль
Свіжомелений чорний перець
Свіжомелений мускатний горіх
Приготування
1.
Змішайте всі інгредієнти для маринаду за день до приготування страви.
2 .
Промийте стейки холодною водою та просушіть кухонним рушником. Залиште їх в маринаді мінімум на 24 години. Переверніть кілька разів.
3.
На наступний день вийміть м'ясо з маринаду, маринад відставте в сторону.
4.
Нагрійте вершкове масло на пательні та просмажте м'ясо приблизно по 3 хвилини з кожної сторони.
5.
Покладіть м'ясо в універсальне деко та запікайте за рецептом.
6.
Для соусу візьміть маринад, що залишився, та пропасируйте в маленькій пательні поки він не загустіє. Коли м'ясо готове, додайте спеції та сік з м'яса в соус, подавайте його до м'яса.
Необхідні налаштування
Верхнє/нижнє нагрівання
140 °C
термощуп, температура всередині м'яса 57 C

Порада
З термощупом можна приготувати м'ясо будь-якого ступеню просмаження, наприклад, для ростбіфу ступеня rare температура м'яса становить 45 -54 C, для medium - 54 C-60 C, для well done - 60 C – 65 C.

Ще кращий результат для кожного рецепта.
Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.