Повнота смаку : Курча з трав'яним маслом
Курча за нашим рецептом відрізняється зовнішньою та внутрішньою красою, а також неперевершеним смаком. До того ж воно просте в приготуванні. Не потрібно перейматись через правильну температуру чи рівень нагрівання, просто оберіть страву, яку ви хочете приготувати, а далі духова шафа зробить усе за вас - завдяки особливому інгредієнту, функції Assist в автоматичних налаштуваннях духової шафи 8 серії. Смачного!

Інгредієнти I На 4 порції
Універсальне деко
Трав'яне масло
60 г вершкового масла, м'якого
1 ст.л. оливкової олії
3 ст.л. заморожених італійських трав, без цибулі
Сіль
Свіжомелений перець
Паприка, сушена
М’ясо:
1 курча (1,6 кг)
Сіль
Свіжомелений перець
Приготування
1.
Збийте вершкове масло з яйцем до кремової консистенції. Додайте оливкову олію і трави, змішайте. Додайте сіль, перець та паприку.
2 .
Промийте курча холодною водою, просушіть його кухонним рушником. Додайте сіль та перець як всередині, так і зовні. Обережно від'єднайте шкірку від м'яса грудини. Покладіть масло з травами між шкірою та грудиною.
3.
Покладіть курча в універсальне деко грудкою вниз та готуйте за рецептом.
4.
Перегорніть приблизно через 30 хвилин та запікайте до повної готовності.
Необхідні налаштування
Оберіть "Меню", продовжіть з функцією "Assist", оберіть "Курка", потім страву "Птиця, нефарширована", вкажіть вагу та натисніть "Старт".

Порада
По-італійськи: Подайте різотто до вашої курки. Різотто повинно мати кремову текстуру, але рис повинен бути розсипчастим. Для більшого смаку Італії додайте кілька скибок пармезану. Смачного!

Ще кращий результат для кожного рецепта.
Коли мова йде про приготування, сучасні функції допомагають досягти кращого результату. Дізнайтесь про широкий функціонал асортименту наших вбудовуваних духових шаф та зробіть ваші страви неперевершеними.