Винайдено для життя
200 г креветок очищених 100 г томатів чері, порізаних навпіл 60 г спаржі 180 г кіноа |
600 мл курячого бульйону 10 г нарізаного часнику 2 ст.л. олії 4 ст.л. оливкової олії |
10 г петрушки, крупно нарізати 2 гілочки тмину Морська сіль Свіжомелений перець |
Спосіб приготування
1. Зваріть курячий бульйон в каструлі середнього розміру та приготуйте кіноа в бульйоні (7 хвилин).
2. Процідіть кіноа.
3. Розігрійте олію на пательні, підсмажте спаржу, креветки, тмин, часник. Покладіть спаржу та креветки окремо, дайте їм охолонути.
4. Кіноа покладіть в миску, додайте томати чері, спаржу, креветки та оливкову олію, перемішати.
Ваш салат готовий.