200 г креветок очищених
100 г томатів чері, порізаних навпіл
60 г спаржі
180 г кіноа
600 мл курячого бульйону
10 г нарізаного часнику
2 ст.л. олії
4 ст.л. оливкової олії
10 г петрушки, крупно нарізати
2 гілочки тмину
Морська сіль
Свіжомелений перець

Спосіб приготування

1. Зваріть курячий бульйон в каструлі середнього розміру та приготуйте кіноа в бульйоні (7 хвилин).

2. Процідіть кіноа.

3. Розігрійте олію на пательні, підсмажте спаржу, креветки, тмин, часник. Покладіть спаржу та креветки окремо, дайте їм охолонути.

4. Кіноа покладіть в миску, додайте томати чері, спаржу, креветки та оливкову олію, перемішати.

Ваш салат готовий.